Předkvalifikaci vyhrál Ford GT týmu Marc VDS

iM2, 21. května 2010, 16:22 Google+

PŘEDKVALIFIKACE; Na brněnském okruhu dnes začal třetí díl šampionátu FIA GT1. V odpoledních hodinách byla na programu předkvalifikace, kterou opanoval Ford GT. S jezdci si pohrálo počasí, když 5 minut před začátkem začalo velmi hustě pršet a pršelo více či méně až do konce kvalifikačního tréninku.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kuppens/Leinders

Kuppens/Leinders | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

Asi po úvodních 5 minutách byl trénink na chvíli zastaven kvůli problémům jednoho z Lamborghini týmu All-inkl.com. Nejrychlejší čas zajeli jezdci Bas Leinders a Martin Maxime s Fordem GT týmu Marc VDS. Druhým časem se prezentovali Maassen / Hezemans s Corvette Z06 týmu Mad Croc a třetí příčku obsadili Bertolini / Bartels s Maserati MC12 týmu Vitaphone.

Další dvě místa jsou v držení dalších Maserati, čtvrtí jsou Bernoldi / Ramos (Vitaphone) a pátí Margaritis / Heger (Triple H). Enge s Turnerem na voze Aston Martin jsou 10., Kechele a Daniš s Lamborghini jsou 20. a Hennerici s Rosinou obsadili místo 22. Jediná ženská posádka ve startovním poli, Frey / Allemann, na Fordu GT obsadila poslední, 23. místo. Asi se ptáte, kde je Corvette posádky Maassen / Hezemans? Zatím se nám nepodařilo zjistit proč, ale tato posádka v předkvalifikaci neobjela ani jedno měřené kolo.

Výsledky naleznete zde
Vytisknout

Diskuze: Předkvalifikaci vyhrál Ford GT týmu Marc VDS

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Tomáš Enge se představí v Brně

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud