Bernoldi ve FIA GT1 nakonec s Fordem

iM2, 23. března 2010, 17:56 Google+

To, že letos uvidíme v MS GT1 Enrique Bernildiho, se všeobecně očekávalo. Co už méně, že bude startovat za volantem vozu Ford! Bývalý pilot F1 se totiž vloni objevil v šampionátu FIA GT s týmem Sangari Brazil a vozem Corvette.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Mutsch, Thomas

Mutsch, Thomas | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

Hned od začátku Enrique podával skvělé výkony, což vyústilo až ve vítězství při závodu na Paul Ricard společně se svým kolegou, Robertem Streitem. Ale pro tuto sezonu se Bernoldi rozhodl pro změnu a bude startovat za Ford, konkrétně za tým Matech po boku Thomase Mutsche.

„Jsem rád za možnost startovat za tým Matech. Tým i vůz je skvělý. Přede mnou je velká výzva v podobě vývoje vozu společně s Thomasem. Už se nemůžu dočkat na začátek šampionátu a také na první vítězství,“
říká Bernoldi.

I druhý jezdec Matechu, Thomas Mutsch, je ze svého nového kolegy šťastný: „Jsem velmi rád, že se budu střídat právě s Enriquem. Známe se již dlouho, už ve své první sezoně ve FIA GT předvedl svou rychlost. Jsem si jistý, že spolu vytvoříme silný jezdecký pár.“

Druhý Ford GT1 budou pilotovat dvě ženy: Natacha Gachnang (dříve působící v F2) a Cyndie Allemann (Formule 3 a Indy Racing).
Vytisknout

Diskuze: Bernoldi ve FIA GT1 nakonec s Fordem

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Schumacher, Ralf

Ralf Schumacher zůstává v DTM

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud