CR Scuderia očekává silný rok

iM2, 13. ledna 2009, 17:22 Google+

Jezdci šampionátu FIA GT Andrew Kirkaldy a Rob Bell jsou si jistí, že mohou v druhé sezóně v týmu CR Scuderia bojovat o nejvyšší mety. Podaří se jim to?

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Mullen/Niarchos

Mullen/Niarchos | foto: www.auto-news.cz | Karel Bařina

Sdílejte článek

Vrcholem sezóny pro tuto dvojici bylo vítězství v Bukurešti, ale celkově jejich výsledky stačily pouze na šesté místo celkově. Svými body zároveň dopomohly týmu CR Scuderia k celkové čtvrté příčce mezi týmy. Oba jezdci ale věří, že zkušenosti z prvního roku jim pomohou k boji o titul.

„Většina lidí by byla s tímto výsledkem spokojena. Ale protože jsme odváděli opravdu tvrdou práci, tak jsme trošku zklamaní. V ostatních sériích byl náš tým také úspěšnější (CR Scuderia vyhrála britský šampionát GT vozů a také Formuli Renault). Ale rok 2009 je zde a my máme možnost opravy,“ říká Kirkaldy.

„Rok 2008 byl pro nás zklamáním. Alespoň jsme se z něj hodně přiučili. Lepšili jsme se jak my jezdci, tak i inženýři. Máme tak dobrý základ pro letošní sezónu. Naše auto je také velice konkurenceschopné. Možná trošku ztrácíme na rovinkách, ale jsem si jistý, že Ferrari na tom zapracuje. Konkurenta máme ve značce Porsche. Skvělá zpráva je, že do GT2 vstupuje také Aston Martin,“ říká kolega Kirkaldyho Rob Bell.
Vytisknout

Diskuze: CR Scuderia očekává silný rok

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Paffett, Gary

Návrat vítězného syna?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud