Bartels/Bertolini krůček od titulu

iM2, 17. listopadu 2008, 20:40 Google+

S osmi bodovým náskokem vstupuje dvojice týmu Vitaphone do závěrečného závodu v Argentině. Dvojice o titul může přijít jen nešťastnou náhodou.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Bartels/Biagi

Bartels/Biagi | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

O titul může Michaela Bartelse a Andreu Bertoliniho připravit už jen velká náhoda a nebo by se dvojici závodící za německý tým nesmělo vůbec dařit, což je s přihlédnutím na letošní výkony nepravděpodobné. Již zmíněný osmi bodový náskok mají před posledním závodem v argentinském San Luis na jezdce Corvetty Mika Hezemanse a Fabrizia Gollina.

Hezemans s Gollinem proto musí riskovat úplně všechno a jet na hranici možností svých i svého vozu. Ovšem ani jezdci týmu Phoenix nemají druhé místo jisté. Na ně se zezadu tlačí druhá posádka Vitaphonu Alexandre Negraõ a Miguel Ramos.

„Měsíc po vítězství v Zolderu budeme opět na trati – to je trošku neobvyklé, ale svůj rytmus jsem samozřejmě neztratil. Hlavním cílem je samozřejmě jezdecký titul. To by byl třetí úspěch pro Maserati a druhý pro mě s (Michaelem) Bartelsem,“ říká Bertolini.

„Musíme se extrémně připravit po taktické stránce. Musíme si vše dobře promyslet. Moc nám zrovna nepomůže to, že v autě povezeme zátěž 85 kg. Naši týmový kolegové Ramos a Negraõ budou mít s lehčím vozem větší šanci na vítězství,“ zakončil Ital.
Vytisknout

Diskuze: Bartels/Bertolini krůček od titulu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Red Bull MotoGP akademie

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud