Smůla Jetalliance ve Spa

iM2, 7. srpna 2008, 14:17 Google+

Tým Jetalliance ve své druhé kompletní sezóně ve FIA GT viděl dobrou možnost ve 24 hodinovce v belgickém Spa. Bohužel jejich účinkování skončilo poměrně brzy, a to již v sedmé hodině závodu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Lichter-Hoyer/Müller

Lichter-Hoyer/Müller | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

Tým letos do Spa poslal zkušenou sestavu jezdců, byli jimi Karl Wendlinger, Ryan Sharp, Lukas Lichtner-Hoyer a Alex Muller. Poměrně se jim dařilo, když se usadili na průběžné páté pozici. Pak ale Karl Wendlinger kolidoval s Corvette Mike Hezemanse a sen rakouského týmu Jetalliance se rozplynul.

„Stalo se to před bržděním do zatáčky. Potřeboval jsem předjet. Hezemans byl těsně přede mnou. Pak jsem vyjel ze vzduchového pytle brzy, abych neriskoval. Ještě než jsem zmáčkl brzdový pedál, tak se můj Aston Martin DBR9 roztočil o 180°. Snažil jsem se to zvládnou, ale bohužel jsem nabral svého konkurenta před nárazem do bariéry. Jediné vysvětlení, které mám je, že jsem musel vjet na mokrou část trati, než jsem se roztočil. To co je stalo, je velice hořké, obzvlášť, když jsme jeli tak dobře,“ řekl Karl.



Nešťastník ze Spa Karel Wendlinger
 

Vlastník týmu Lukas Lichtner-Hoyer připustil, že byl zklamaný, když jeho tým šel do závodu jako jeden z favoritů. „Spa pro nás nedopadlo dobře. Jeli jsme velice dobře a měli jsme na podium. Já i tým jsme samozřejmě zklamaní.“
Vytisknout

Diskuze: Smůla Jetalliance ve Spa

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Abt, Christian

Hvězdy DTM se sjíždějí do Čech

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud