Uwe Alzen doplní ve Spa Phoenix

iM2, 23. července 2008, 10:02 Google+

Loňští vítězové závodu Total 24 Hours of Spa Deletraz, Fässler, Gollin a Hezemans zůstali nezměněni, tým Phoenix teď oznámil sestavu druhého vozu, který bude hájit jejich barvy v Belgii.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Alzen, Uwe

Alzen, Uwe | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

Ve druhém voze GMAC-Corvette se tedy objeví posádka ve složení Uwe Alzen (Němec), Alex Margaritis (Řek), Jos Menten (Holanďan) a Robert Schlünssen (Dán).

Bude to dobrá souhra zkušeností a mládí. 23 letý Alex Margaritis je narozený v řeckém Bonnu. Je to mladý jezdec, ale jezdil tři roky v Mercedesu v DTM, ve kterém získal hodně zkušeností. V testu před Spa byl v Phoenix Corvette ihned rychlý.

Dalším je 24 letý Robert Schlünssen, narozený v Německu, který normálně startuje v šampionátu cestovních vozů v Dánsku. Tento jezdec přesvědčil v testu, který pro tým Phoenix absolvoval. Je podporován také Dánským autoklubem.

27 letý Jos Menten je z Nizozemí a má mnoho zkušeností v závodech GT vozů a před několika týdny startoval na dvacetičtyřhodinovce v Le Mans. Letos to bude jeho již pátý start na 24 Hours of Spa.

41 letý Uwe Alzen je z Betzdorfu v Německu a je velice dobře známou osobou ve světě motorsportu. Je to unikátní jezdec, který exceloval v mnoha odvětvích tohoto sportu jako například v DTM, GT vozech a speciálně na Nürburgring Nordschleife. Jeho vztah k Phoenixu? Vítězství na 24 Hours na Nürburgringu v roce 2000 a třetí místo v Speedcar Championship v roce 2008.
Vytisknout

Diskuze: Uwe Alzen doplní ve Spa Phoenix

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Kanaan, Tony

Andretti Green naprosto propadl

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud