Jean-Denis Deletraz končí

Daniel Šupa, 4. července 2003, 17:32 Google+

Švýcarský pilot startující v letošní sezoně s týmovým kolegou Piccinim se rozhodl pro ukončení závodní kariéry.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Deletraz byl u samého zrodu seriálu FIA GT v roce 1997. V loňském roce startoval v týmu BMS Scuderia Italia s vozem Ferrari F550 Maranello spolu Andreou Piccinim a zvítězili ve 4 závodech. V letošním roce se v černých barvách továrního týmu Lister Storm umístili ve dvou závodech na pódiu a jsou nejvýše postavenými jezdci na jiném voze, než Ferrari 550M.

V dnešním sdělení pro tisk Švýcar uvedl, že po 20 let tráví většinu svého života v padocku nebo na dráze a že se v poslední době jeho radost ze závodění a motivace vytratila.

Vzpomněl na období, které mu působilo největší radost, což bylo zahájení programu Ferrari Maranello s Fabienem Giroixem a Stephanem Ratelem v roce 1999 a později s Frederickem Dorem.

Výpověď, která ho z tohoto slibného a úspěchy přinášejícího programu vyřadila ho zbavila posledních iluzí a uspíšila toto rozhodnutí. Závěrem svého prohlášení děkuje Laurenci Pearceovi, který ho podpořil v těžkých časech a nabídl mu skvělý vůz pro začátek letošního ročníku seriálu FIA GT.

Prohlášení ukončil slovy písně skupiny Queen. „The Show must go on...“
Vytisknout

Diskuze: Jean-Denis Deletraz končí

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Superfund ISR Charouz - Preview GP Francie - anotační foto

Superfund ISR Charouz - Preview GP Francie

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud