Balfe Motorsport se těší na první závod

ar1, 4. května 2006, 20:45 Google+

Tým Balfe Motorsport dostane poprvé příležitost ukázat své schopnosti v nejvyšší třídě GT1, kde se předvede v neděli s vozem Saleen S7R

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

650 koňských sil bude po kapotáží vozu Saleen S7R krotit neboli vodit po trati v Silverstone Shaun Balfe a Jamie Derbyshire. Celý tým se na první start letošní sezony velmi těší, vždyť budou mít k dispozici rychlý vůz, který prokázal svůj potenciál i minulý týden při testech v Donington Parku.

„Chlapy pracovali přes celou zimu a jaro, aby připravily dobrý vůz,“ říká Shaun Balfe. „Měli jsme malé problémy v oficiálním testu FIA GT v Dijonu, ten jsme ale přemohli a v Doningtonu jsme upravovali jen nějaké systémové změny, jinak bylo vše fajn.“

Při vstupu do nejvyšší třídy má tým samozřejmě realistické plány. Samozřejmě, na domácí půdě se bude chtít svým fanouškům předvést, takže se máme na co těšit.

„Našim cílem je, být na konci třetí hodiny stále ve hře,“ říká Balfe. „Neděláme si žádné iluze ohledně vítězství atd. Zatím se musíme dovědět mnoho o autě a všichni jezdci si musejí zlepšit své časy. Dojet do cíle bude dobrým startem sezony a nakonec výsledek může být překvapivým pro mnoho lidí."

Foto: DPPI / FIA GT

Vytisknout

Diskuze: Balfe Motorsport se těší na první závod

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Marino Franchitti posílí tým B-Racing Line

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud