Rinaldi Racing bude opět bojovat o nejvyšší příčky v Blancpain GT

iM4, 16. února 2017, 10:19 Google+

Do Blancpain GT Series opět míří německá skvadra Rinaldi Racing. Obávané zelené stroje budou útočit na nejvyšší příčky jak ve vytrvalostní části seriálu, tak i ve sprintech.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rinaldi Racing

Rinaldi Racing | foto: Blancpain GT Series / Vision Sport Agency

Sdílejte článek

Do Ferrari 488 GT3, jenž ponese číslo 333, budou nastupovat Alexander Mattschull spolu s Danielem Keilwitzem v Blancpain GT Series Sprint Cupu. Rus Rinat Salikhov pak tuto dvojku doplní v závodech vytrvalostní části šampionátu. V obou případech pak vůz s třemi trojkami na kapotě nastoupí ve třídě PRO-AM.

Další trojmístné startovní číslo bude mít druhý zelený speciál, který bude nastupovat ve vytrvalostních kláních. O vůz číslo 488 se budou dělit Pierre Ehret s Rinem Mastronardim. Třetí jezdec bude oznámen brzy. Je však jasné, že tato posádka bude velice silná. Nastoupí totiž do třídy AM.

"Na letošní sezonu Blancpain GT už se moc těšíme. Kalendář je dobře vyvážen a slibuje vzrušující rok. Oba vozy jsou skvěle připraveny a myslím, že máme i velmi zajímavý mix profesionálních a amatérských jezdců," prozradil šéf týmu Michele Rinaldi.

Vytisknout

Diskuze: Rinaldi Racing bude opět bojovat o nejvyšší příčky v Blancpain GT

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Rubens Barrichello a Jan Lammers

LE MANS: Rubens Barrichello míří do Le Mans

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud