Posílí tým Audi hvězda z Le Mans?

iM2, 1. prosince 2016, 22:32 Google+

Audi dalo svému jezdci, Loicu Duvalovi, z končícího programu v Le Mans/WEC šanci, aby si vyzkoušel speciál na DTM. Francouz a další tři mladíci změřili své síly na trati s Jamiem Greenem a René Rastem.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Audi dalo šanci své hvězdě z Le Mans

Audi dalo šanci své hvězdě z Le Mans | foto: dtm.de - HOCH ZWEI

Sdílejte článek

Loic Duval patří mezi jezdce, které postihl odchod Audi z Le Mans. 34 letý jezdec, který jezdí také ve Formuli E, teď dostal od svého zaměstnavatele milý dárek - vítěz Le Mans a WEC z roku 2013 si na okruhu Jerez de la Frontera vyzkoušel Audi RS5 DTM. Audi navíc dalo šanci i dalším třem mladíkům. 

Těmi jsou: pilot z GP3 a chráněnec McLarenu Nyck de Vries (Holanďan, 21 let), jezde GT-Masters Kelvin van der Linde (Jižní Afrika, 20 let) a Dion von Moltke (USA, 26), který letos jezdil za volantem Audi v IMSA SportsCar Championship ve třídě GTD-Class. To Mercedes si vyzkoušel vice-mistra evropské Formule 3 - Maximiliana Günthera.

Jezdci Audi dostali také možnost poměřit své síly se dvěma jezdci z DTM - Jamie Greenem a René Rastem. Jenže bez ohledu na výsledky testů, šance na kokpit pro sezonu 2017 je velmi malá. V DTM došlo k poklesu na 6 vozů na jednu značku, což ukazuje na potřebu počty jezdců snižovat.

img-responsive

Loic Duval oslavil v barvách Audi spoustu podií, teď zkusil DTM | foto: Audi Sport Press

Audi také pokračuje s vývojovými pracemi na voze pro sezonu 2017, teď navíc začaly také testovací práce. S prototypem na rok 2017 zatím jezdili Jamie Green a Mattias Ekström.

Vytisknout

Diskuze: Posílí tým Audi hvězda z Le Mans?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Rychlé duo Aston Martin Racing - profesionál Pedro Lamy (vlevo) a amatér Paul Dalla Lana

Jezdecké kategorie: Pro zasvěcené věc známá, pro nezasvěcené...

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud