Timo Scheider se zúčastní dvou závodů rallycrossu

iM2, 1. září 2016, 22:24 Google+

Timo Scheider jezdí v DTM za tým Audi Sport Team Phoenix. Teď jej ale čeká nové dobrodružství, když si vyzkouší hned dva závody FIA World Rallycross Championship.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Scheider, Timo

Scheider, Timo | foto: www.dtm.de

Sdílejte článek

Konkrétně půjde o závody v Rize a v Barceloně. Dvojnásobný mistr DTM (2008 a 2009) usedne do vozu Seat Ibiza, který připravuje tým Münnich Motorsport. Němec si RX již jednou vyzkoušel, konkrétně to bylo vloni také v Barceloně. 

Tehdy jel Timo Scheider ve stejném týmu a se stejným vozem, v závodu obsadil konečné 16. místo. Scheider v týmu Münnich nahradí lotšského jezdce, Reinise Nitisse. Scheiderovi zatím letos v DTM patří až 23. místo se ziskem pouhých 3 bodů.

|||photoInArticle '274714##Timo si vedle DTM vyzkouší i jinou sérii##dtm.de - HOCH ZWEI'||

 

Závod v Barceloně se pojede 17. až 18 září, Riga je pak na plánu od 30. září do 2. října. Timo na startu bude moci změřit své síly s Mattiasem Ekströmem, se kterým je dlouhá léta týmovým kolegou u Audi v DTM. Tentokrát oba jezdci pojedou za jiné značky (Ekström jezdí s Audi S1), i když obě patří do koncernu Volkswagen.

Vytisknout

Diskuze: Timo Scheider se zúčastní dvou závodů rallycrossu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Tato fotografie pochází z Mexického okruhu a je z roku 2006. Poznáte o kterého českého závodníka se jedná? Své tipy napište do diskuse pod článkem.

Co určitě ještě nevíte o Mexiku

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud