Kdo by letos podle Wehrleina mohl získat titul?

iM2, 25. března 2016, 16:02 Google+

Letos máme již před startem sezony jednu jistotu - Pascal Wehrlein svůj titul neobhájí, protože odešel závodit do F1. Němec se přitom vloni stal historicky nejmladším šampionem DTM, když titul získal ještě před svými 21. narozeninami.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Wehrlein tipuje uchazeče o titul

Wehrlein tipuje uchazeče o titul | foto: dtm.de - HOCH ZWEI

Sdílejte článek

Nejvážnějšími konkurenty jezdce Mercedesu byli na konci loňské sezony Jamie Green a Mattias Ekström z Audi. Může tedy letos titul vyhrát právě jeden z nich? "Myslím, že letos budou na čele opět obvyklí uchazeči: Jamie Green byl extrémně silný, to stejné platí pro Mattiase Ekströma," odpovídá na otázku o svém nástupci Pascal Wehrlein.

Jezdec týmu Manor si však nemyslí, že o titul letos budou bojovat pouze jezdci Audi: "BMW na konci loňského roku přidalo. V jejich táboře budou pravděpodobně míchat kartami opět Spengler a Wittmann. Ale také Farfus je velmi dobrý."

img-responsive

S touto dvojicí Audi bude třeba počítat | foto: www.dtm.de

"V DTM se nedá předpovídat, kdo vyhraje, protože je všechno hodně těsné. Také u Mercedesu důvěřuji několika jezdcům, že budou bojovat na čele," zakončil úřadující mistr DTM. Jediným nováčkem letošní sezony je Esteban Ocon, který nahradil právě Pascala. U všech značek došlo ale také na přesuny v rámci týmů.

Vytisknout

Diskuze: Kdo by letos podle Wehrleina mohl získat titul?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Volvo zvažovalo vstup do DTM, ale pak upřednostnilo WTCC - anotační foto

Volvo zvažovalo vstup do DTM, ale pak upřednostnilo WTCC

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud