5. Modřice: Po měsíci návrat do Modřic

ar1, 28. června 2004, 23:53 Google+

Jezdci seriálu AUTO NEWS NETWORK CUP 2004 se po delší přestávce opět vrátili na trať v Modřicích, která patří mezi ty nejkrásnější.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

Jen pro úplnost, v Bzenci, kde se jel minulý čtvrtek poslední závod tohoto poháru, organizátoři hledají nové prostory pro provozování bzenecké tratě. Pokud by se jim úsilí vydařilo, seriál by se mohl do této oblastí vrátit.

Svoji suverenitu opět potvrdil i díky paní štěstěny Dan Šupa, který si vylosoval pravděpodobně nejrychlejší motokáru tohoto dne. Svoji převahu ukázal od prvních jízd v trénincích. Na druhé pozici ho kontroloval Karel Bařina, třetí jel Petr Zelinka. Ve druhém tréninku si oba jezdci druhou a třetí pozici vyměnili. Čtvrtý čas zajel v obou trénincích Michal Bartoň a pátý čas Vladan Šíma.

Kvalifikace a závod dopadly stejně jako první trénink, opět s převahou Dana Šupy.

Příští závod se pojede pravděpoobně na novém okruhu v seriálu ANN CUP 2004 a to na trati v Břeclavi. Tato trať je asfaltová a otevřena s obrubníky a lemovaná pneumatikymi. Je zde i prostor pro vyzkoušení maximální rychlosti a technické části zase prověří zdatnost jezdců.

Jet by se mělo v posledním týdnu měsíce července.



Vytisknout

Diskuze: 5. Modřice: Po měsíci návrat do Modřic

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Zelinka, Petr

Petr: Snaha stejná, výsledek špatný

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud