Audi: Nepodceňujeme naši konkurenceschopnost

iM2, 26. května 2015, 22:35 Google+

I přes nesporný úspěch na úvodním závodu letošní sezony DTM na německém Hockenheimu se Audi necítí být favoritem pro další závod na Lausitzringu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Scheider, Timo

Scheider, Timo | foto: dtm.de - HOCH ZWEI

Sdílejte článek

Ingolstadtští nepoznali o úvodním závodním víkendu DTM ročníku 2015 ani v jednom ze závodů přemožitele a zvítězili v obou závodech. Edoardo Mortara se usadil v čele pořadí. Za favority pro nadcházející závod na Lausitzringu se ale u Audi nepovažují. Přitom Audi závod jedoucí se nedaleko našich hranic u městečka Klettwitz v minulosti už dvakrát vyhrálo.

Šéf projektu DTM u Audi, Dieter Gass, řekl: "Zažili jsme velmi dobrý první závodní víkend a také na Lausitzu budeme chtít bojovat o čelní řady. Ale pole je hrozivě těsné a my nepodceňujeme naše konkurenty. Mercedes je na Lausitzringu tradičně silný. A BMW se bude snažit dostat se zpět."

Na Lausitzu navíc přijde ke slovu letos poprvé pravidlo o váhových handicapech, které váhově znevýhodní naposledy nejúspěšnější značku. "Díky naším vítězstvím z Hockenheimu dostaneme do aut mezi pěti a deseti kilogramy," zakončil Gass. Papírově by tak měly být Mercedesy a BMW ve výhodě.
Vytisknout

Diskuze: Audi: Nepodceňujeme naši konkurenceschopnost

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

BMW zatím letos výrazně zaostává

BMW ztrácí, je problém v kvalifikacích?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud