Paffett zuří na Tomczyka: Nemá mozek

iM2, 2. května 2015, 23:05 Google+

Jezdec Mercedesu, Gary Paffett, zuří na svého oblíbeného soka. Podle něj Němec nejezdí jako profesionální jezdec.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Paffett, Gary

Paffett, Gary | foto: dtm.de - HOCH ZWEI

Sdílejte článek

Gary Paffett a Martin Tomczyk se moc nemusejí - to je známá věc. Po několika kolizích z minulosti, po kterých se většinou Tomczyk Paffettovi neomluvil, dnes přišla další. Gary Paffett jako obvykle vybouchl: "Jednoduše to byla hloupost - hloupý manévr, jako kdyby neměl mozek!" řekl jezdec pro 'Erste'.

O pár minut později uveřejnil Brit na svém twitteru další krátkou zprávu směřovanou Tomczykovi: "Opět jsem byl odklizen mým 'kamarádem', panem Tomczykem. Byla to hloupá akce, absolutně neakceptovatelná od profesionálního jezdce.". 

A cože se to vlastně stalo? Zhruba v polovině závodu sestřelil zezadu v nájezdu do vlásenky Haarnadel Tomczyk Paffetta. Němec při brzdění ztratil kontrolu nad svým BMW. Oba museli s poškozenými vozy vzdát. Do kolize se připletl ještě mladík Mercedesu, Lucas Auer.

Paffett věří, že v neděli bude mít více štěstí. Nový formát mu nabízí brzkou možnost zlepšení výsledku: "Až do té doby jsme měli poměrně dobrý závod. Zítra nás čeká další závod. V něm budeme muset být opatrní. Ale on je mimo kontrolu, neuvěřitelné!" zlobí se na bývalého mistra světa jezdec Mercedesu.

Gary věří, že nenese vinu na žádné ze sporných situaci mezi nimi: "Já jsem do něj ještě nikdy nenaboural. On ale bourá pořád do ostatních. Je mimo kontrolu." Celou situací se "baví" i bývalý kolega Paffetta, Roberto Merhi. Paffettovi Španěl napsal: "Opravdu, to zní jako novinka!". 

Norbert Haug, bývalý šéf Paffetta u Mercedesu, během přenesu komentoval situaci takto: "Za svoji praxi jsem si zvykl vyčkat s tím, než něco vyřknu. Třeba šlo o technický problém. Možná měl studené brzdy. Nemyslím si, že Martin bude mít velké výčitky."
Vytisknout

Diskuze: Paffett zuří na Tomczyka: Nemá mozek

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Mattias Ekström se raduje z vítězství

Hockenheim: Ekström vyhrál mokrý závod

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud