Audi složení týmů pro sezonu 2015 nemění

iM2, 20. února 2015, 00:00 Google+

Audi Sport se rozhodlo neměnit jezdce před novou sezonou. V Ingolstadtu se rozhodli, že se jim bude titul mezi konstruktéry nejlépe obhajovat, když nebudou zasahovat do složení jednotlivých týmů z loňské sezony.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tambay, Adrien

Tambay, Adrien | foto: dtm.de - HOCH ZWEI

Sdílejte článek

Tým právě dokončil svůj již klasický zimní camp v Allgäu. Teď bude následovat série testů před startem sezony. Největší novinkou sezony 2015 bude, že tým bude připravovat svá auta v novém Competence Center Motorsport. To znamená definitvní stěhování z Ingolstadtu do Neuburgu. Pro Audi půjde o velkou změnu.

Tým vloni oslavil titul mezi konstruktéry díky skvělému závěru roku v podání Mattiase Ekströma. V sezoně 2015 se také dočkáme dvou závodů za víkend, pravděpodobně budou mít oba dva separátní kvalifikace. Dieter Gass, který je u Audi zodpovědný za starty v DTM, spatřuje jako klíč pro úspěch v sezoně 2015 poctivou přípravu.

"Všichni se už moc těšíme na první víkend, kdy se pojede podle nového formátu. Budeme až do té doby pokračovat v intenzivní přípravě na novou sezonu. Více než kdykoliv předtím bude poctivá příprava rozhodovat o skvělém startu do sezony, který bude moc důležitý," říká Gass.

Audi začne přípravu na testu v Portimau se dvěma auty. Poté se přesune do Estorilu na první oficiální test, tam budou jezdit Molina, Green, Rockenfeller a Tambay. Ekström, Mortara, Müller a Scheider pak budou jezdit na Oscherslebenu během druhého oficiálního testu.

Rozdělení jezdců Audi mezi týmy:
Team Abt Sportsline: Mattias Ekström, Miguel Molina, Edoardo Mortara a Adrien Tambay
Team Phoenix: Timo Scheider a Mike Rockenfeller
Team Rosberg: Jamie Green a Nico Müller
Vytisknout

Diskuze: Audi složení týmů pro sezonu 2015 nemění

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

DTM bude testovat v Estorilu a Oscherslebenu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud