Spengler: Dva závody jsou pro diváky super

iM2, 20. ledna 2015, 22:58 Google+

Jezdec BMW, Bruno Spengler, pozitivně reaguje na nový formát závodního víkendu v DTM a očekává, že v budoucnu divákům nabídne větší akci.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Spengler, Bruno

Spengler, Bruno | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Největší novinkou DTM pro rok 2015 jsou dva závody během každého závodního víkendu. Bruno Spengler je s tímto pravidlem spokojený: "Pro mě je to něco nového," řekl ex-mistr DTM, který v sérii působí již 10 let. I tak ale už na formát dvou závodů za víkend nepamatuje - v DTM byl zaveden formát jednoho závodu za víkend v roce 2003. 

Od změny pro rok 2015 si Bruno slibuje pozitivní reakce ze strany diváků. "Pro fanoušky je to fantastické. Nabídneme jim ještě více akce a dvojitou show. Dokáži si představit, že se toho v závodě bude dít ještě více. A my jezdci jsme samozřejmě rádi, že strávíme v autě ještě více času."


Rok 2015 slibuje více závodní akce během víkendu

Někteří jezdci si totiž v uplynulé sezoně opakovaně ztěžovali na to, že se během závodního víkendu za volant speciálů zas až tak často nedostanou. Například jezdec AudiTimo Scheider, tehdy řekl: "Rád bych jezdil dva závody. Myslím si totiž, že můžeme ukázat ještě více závodění." Vedení šampionátu tyto hlasy jezdců a fanoušků tedy vyslyšelo a pro sezonu 2015 pravidla změnilo. 
Vytisknout

Diskuze: Spengler: Dva závody jsou pro diváky super

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wehrlein, Pascal

Wehrlein je rád, že budou v DTM dva závody

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud