Wehrlein je rád, že budou v DTM dva závody

iM2, 19. ledna 2015, 00:00 Google+

Pascal Wehrlein je rád za to, že od nové sezony budou v DTM dva závody v jednom víkendu. V roce 2015 se tak můžeme těšit na celkem 18 závodů.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Wehrlein, Pascal

Wehrlein, Pascal | foto: dtm.de - HOCH ZWEI

Sdílejte článek

Nová sezona začíná 3. dubna na Hockenheimringu. Ještě tedy nějaký čas zbývá - už teď ale víme, že novinkou sezony budou dva závody v rámci jednoho víkendu. Jak bude formát konkrétně vypadat zatím není jisté. 

Nicméně podle spekulací by se měl odjet jeden závod, "sprintový", v sobotu a druhý, "hlavní", v neděli. Spousta fanoušku přijala toto rozhodnutí s povděkem. A také jezdec Mercedesu, Pascal Wehrlein, se řadí mezi zastánce této změny: "Moc se mi to líbí," řekl 20 letý jezdec serveru 'motorsport-total.com'.

Vloni se v DTM odjelo 10 závodů, letos to bude 18. To klade větší nároky na techniku, ale také na jezdce. "Vloni jsme měli 10 závodů, ale klidně to by to mohlo být víc. A letos to přišlo a máme závodů víc. Všichni jezdci jsme si přáli sedět víc v autě."



Němec vloni jeden závod vyhrál (na Lausitzringu). Své místo v kádru Mercedesu zatím oficiálně jisté nemá - jediným oficiálně potvrzeným jezdcem je Gary Paffett. Všech zbývajících 7 jezdců ještě musí Mercedes potvrdit. Nicméně o jeho setrvání u stuttgartské značky se nepochybuje.
Vytisknout

Diskuze: Wehrlein je rád, že budou v DTM dva závody

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Martin, Maxime

Martin zažil pozitivní první sezonu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud