Mercedes potvrzuje Paffetta i na rok 2015

iM2, 18. října 2014, 21:58 Google+

Smlouva se sponzorem auta Garyho Paffetta byla prodloužena i na příští rok. Brit je tak prvním jezdcem Mercedesu, který má jistotu i pro příští rok.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Paffett, Gary

Paffett, Gary | foto: dtm.de - HOCH ZWEI / Juergen Tap

Sdílejte článek

Gary Paffett pojede v DTM i příští rok, to Mercedes potvrdil už před finálovým závodem DTM na Hockenheimringu. Mistr DTM z roku 2005 pojede opět s vozem v barvách společnosti Euronics. Smlouva s touto firmou byla prodloužena o další rok a příští rok poběží už třetím rokem. Pro Brita se bude jednat už o dvanáctou sezonu v německé sérii.

Euronics je plně přesvědčen o tom, že letošní sezona, ve které Paffett zatím získal jen čtyři body, je pouze ojedinělým omylem. "Samozřejmě, že bychom chtěli v probíhající sezoně vidět lepší umístění, ale to je nakonec na motorsportu přitažlivým, že průběh závodní série je jen velice těžko předvídatelný," řekl Benedict Kober, mluvčí představenstva Euronicsu.

Obě společnosti, jak Kober dále vysvětluje, "spojuje společný požadavek neustále dosahovat toho nejlepšího. A s tím půjdeme do sezony 2015." Kdo další doplní Paffetta u týmu Mercedes, to zatím není jasné. Otevřené také zůstává, s kolika vozy stuttgartští do příští sezony nastoupí. Zástupci značky opětovně upozornili na to, že to může být méně než osm aut.


Vytisknout

Diskuze: Mercedes potvrzuje Paffetta i na rok 2015

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Ekström, Mattias

Hockenheimring: Hattrick a titul pro Audi!

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud