Paul di Resta chce pryč z DTM, zpět do F1

iM2, 31. srpna 2014, 00:01 Google+

Paul di Resta se vůbec nebojí přiznat, že by se chtěl znovu vrátit do F1, ze které odešel před touto sezonou. Prvotní je ale teď pro něj pomoci dovést Mercedes v DTM na správnou cestu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
di Resta, Paul

di Resta, Paul | foto: dtm.de - HOCH ZWEI

Sdílejte článek

DTM má být pro Paula di Restu jen přestupní stanicí, to jezdec ze Skotska nikdy neskrýval. Teď, na konci léta, kdy v F1 vrcholí jednání o možnostech pro sezonu 2015, se Paul opět ozval. V F1 jezdil mezi roky 2011 a 2013, celkem má na svém kontě 58 Grand Prix. 

"Je ještě moc brzy na to, abych mohl říci něco o mých plánech pro sezonu 2015. Teď se plně koncentruji na to, abych v DTM zajížděl lepší výsledky a Mercedesu pomohl jak jen to bude možné. Pořád ale věřím v to, že bych v F1 mohl být schopný získat ještě závodní místo. Jsem tak odhodlaný jako nikdy," říká bývalý šampion DTM.

"Rozhodnutí ale nezáleží jen na mě, podával jsem dobré a konstantní výsledky. Nepochybuji, že bych na nich mohl stavět." Nejlepšími výsledky zůstávají dvě čtvrtá místa ze Singapuru 2012 a Bahrajnu 2013. Na podium zatím Skot nikdy nestál, má tedy s F1 nedořešené účty.


Sláva předešlých dní je ta tam a letos to (zatím) na boj o čelo nevypadá

To ale letos platí i pro DTM: "Když jsem se vrátil, myslel jsem si, že budu hned opět míchat kartami na čele. Jenže to se nestalo. Nejsme tam, kde bychom být chtěli. Naše výkony neodráží tvrdou práci lidí v továrně Mercedesu ani moji práci. Uděláme vše, co je v našich silách, abychom začali zajíždět lepší výsledky. Na to a jen na to se teď musím soustředit."
 
Vytisknout

Diskuze: Paul di Resta chce pryč z DTM, zpět do F1

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Lausitzring: Heikki Kovalainen a test s BMW

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud