Haug: Molina a Wittmann tvoří měřítka

iM2, 23. června 2014, 09:46 Google+

Letošní sezona DTM má dle Norberta Hauga dva hlavní představitele. Pro televizního experta německé ARD jsou novými hvězdami šampionátu Miguel Molina a Marco Wittmann.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Haug, Norbert

Haug, Norbert | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

Někdejší sportovní šéf Mercedesu, Norbert Haug, nemusel po třech odjetých závodech letošní sezony dlouze přemýšlet o tom, kteří jezdci jej letos zatím nejvíce překvapili. Pro Němce je to jednoznačně Miguel Molina z Audi a Marco Wittmann z BMW"Oba dva jsou momentálně o dobrý stupeň výše," řekl Norbert Haug po závodním víkendu v Budapešti. 

Španěl Molina musel letos už dvakrát po chybě týmu startovat z úplného konce startovního roštu. Tento posun ho musel mrzet na Oscherslebenu o to více, že se zde kvalifikoval na pole position. Na třetím závodu sezony se mu ale podařilo dostat se až na podium. To Němec Wittmann tam stál už dvakrát - jak na Hockenheimu tak i na Hungaroringu na stupínku nejvyšším. 

"Miguel Molina a Marco Wittmann teď momentálně tvoří měřítka ve svých značkách. Oba tito mladíci udávají rychlost. A zajímavé také je, že Molina byl z DTM málem venku. Marco Wittmann naproti tomu neměl cestu do DTM tak přímočarou, když byl rok testovačem," řekl Norbert pro ARD.

Svým komentářem o Molinovi myslel především to, že, jak potvrdil i vedoucí projektu DTM u Audi, Dieter Gass"vloni dostával ze všech stran velký výprask. Naskytla se tak otázka, jestli opravdu do tohoto týmu náleží". Svoji odpověď nechává Španěl na trati, stejně jako Wittmann, který letos absolvuje svoji druhou celou sezonu v DTM.
Vytisknout

Diskuze: Haug: Molina a Wittmann tvoří měřítka

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Změny v pravidlech platné od Norisringu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud