Paffett vyjmenovává problémy Mercedesu

iM2, 30. května 2014, 21:58 Google+

Gary Paffett vyjmenoval problémy, kterým čelí tým Mercedesu v letošním šampionátu DTM.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Paffett, Gary

Paffett, Gary | foto: dtm.de - HOCH ZWEI / Juergen Tap

Sdílejte článek

Minulý závod stříbrné hvězdě vyšel - na Oscherslebenu vyhrál Christian Vietoris, Paul di Resta byl 4. a Gary Paffett 8. Další závodní víkend DTM startuje již zítra na Hungaroringu. Gary Paffett před startem vyjmenovává problémy, kterým Mercedes letos se svými C-Klasse Coupé AMG DTM čelí.

"No, situace se oproti konci loňské sezony poměrně změnila. Vloni vyvážení aut bylo dobré, ale chyběla nám rychlost, letos je to naopak. Bojujeme s hned několika druhy problémů při vyvážení, auto se dá jen těžko řídit," popisuje šampion DTM pro rok 2005 serveru TouringCarTimes.com.

"Myslím, že tohle je polovina problému. Druhou půlkou je nedostatečná rychlost, ta jde na vrub nedostatku přítlaku." Podle Paffetta by se však Mercedesu mohlo v Maďarsku docela dobře dařit, protože trať má podobný charakter jako měla ta na Oscherslebenu.

"Myslím, že charakteristika tratě Hungaroring se podobá charakteristice Oscherslebenu. Nemyslím si tedy, že by nám tento okruh měl sedět víc nebo míň než ten minulý. Pořád se budeme snažit najít nové druhy nastavení, které by nám seděly víc. Na tento víkend máme nějaké nápady. Snad se nám povede posunout se vpřed."
Vytisknout

Diskuze: Paffett vyjmenovává problémy Mercedesu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

di Resta, Paul

BMW a Audi (asi) umožní Mercedesu další vývoj

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud