Glock chce letos o hodně více bodů

iM2, 11. března 2014, 22:27 Google+

Bývalý jezdec Formule 1, Timo Glock, jde do nové sezony DTM s velkými očekáváními. Povzbuzen prvním vítězstvím chce letos Timo získat mnohem více bodů.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Glock, Timo

Glock, Timo | foto: dtm.de - HOCH ZWEI / Juergen Tap

Sdílejte článek

Timo loňskou sezonu zakončil pěkně - vítězstvím v posledním závodu, což mu do nové sezony dává hodně motivace. Do své druhé sezony v této německé sérii tak jde plný motivace. Němec si předsevzal navázat na svůj úspěch v posledním závodu roku 2013 a v roce 2014 dojíždět pravidelněji v TOP10. V rozhovoru pro 'T-Online' sebevědomě říká: "Chci získat o hodně více bodů".

"Jakékoliv předpovědi jsou ale těžké"
, protože v DTM "je 22 [letos ve skutečnosti 23] aut těsně namačkáno v jedné vteřině", jak sám Timo připouští. "V DTM je to vše především o konstantních výsledcích. Ty chci v tomto roce předvádět," říká jezdec, který má v DTM za sebou zatím 10 závodů, z toho jedno vítězství a jedno třetí místo. Celkem tedy zatím za tyto dva výsledky v DTM získal 40 bodů, ovšem další bodované umístění doposud nepřidal.

A jak se Timu Glockovi v DTM líbí? "Cítím se zde báječně. Především mám teď zase auto, se kterým můžu jet o vítězství. To mě strašně baví." Timo bude i letos jezdit s BMW v týmu MTEK, letos ovšem s novým speciálem M4 DTM a jeho novým kolegou bude Antonio Felix da Costa.
Vytisknout

Diskuze: Glock chce letos o hodně více bodů

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Schumacher, Ralf

Mercedes letos posiluje kádr na 7 vozů

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud