Spengler: S příchodem Tomczyka se nic nezmění

iM2, 12. února 2014, 00:29 Google+

Jezdec týmu BMW Schnitzer, Bruno Spengler, se neobává souboje s Martinem Tomczykem v jednom týmu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Spengler, Bruno

Spengler, Bruno | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Mistr DTM z roku 2011, Martin Tomczyk, se pro letošní sezonu přidává do legendárního týmu bavorské automobilky, Schnitzer. Předešlé dva roky jezdil s rozporuplnými výsledky u týmu RMG - v roce 2012 obsadil v hodnocení jezdců 8. pozici,  v roce 2013 pak až 19. To Bruno Spengler v roce 2012, v prvním roce BMW po návratu do DTM, slavil titul.

V jednom týmu se tedy scházejí dva šampioni DTM. Kanaďan však nehodlá na svém přístupu k závodění nic měnit. "Soustředím se jen na sebe. Nepotřebuju nic, co by na mě nijak tlačilo. Jsem velmi motivovaný a vždy se snažím dostat maximum z dostupné situace - z tréninku, ze závodního víkendu... Snažím se posunout tým i BMW Motorsport dopředu," říká Bruno pro TouringCarTimes.

Podle něj nebude rozdíl v tom, jestli bude jeho kolegou Tomczyk nebo jím byl Dirk Werner. Podle něj jej Werner během společných let u Schnitzeru (2012 a 2013) tlačil až na limit. Pro rok 2014 se Dirk přesunul do sportovního programu BMW v USA.


Bruno je na silné kolegy zvyklý od Mercedesu, zde s Paulem di Restou

"Dirk je velmi dobrý jezdec. Vždy je velmi rychlý, takže bych určitě neřekl, že na mě netlačil. Byl velmi dobrým týmovým kolegou a skvělým člověkem. Takže určitě to nebylo tak, že bych se flákal. Největší tlak na sebe samého vyvíjím já. Takže opravdu nepotřebuji žádný tlak z vnějšku."
Vytisknout

Diskuze: Spengler: S příchodem Tomczyka se nic nezmění

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Tomczyk, Martin

Tomczyk podporuje Wings for Life World Run

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud