Ekström: Jedno z nejlepších posledních kol

iM2, 3. října 2013, 19:36 Google+

Jezdec Audi popisuje svoje poslední kolo během závodu na Zandvoortu jako jedno z nejlepších v jeho kariéře. Když dojde řeč na jeho budoucnost, tak se mu o ní moc mluvit nechce.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Ekström, Mattias

Ekström, Mattias | foto: dtm.de - HOCH ZWEI / Juergen Tap

Sdílejte článek

Nakonec je to slogan jednoho z hlavních sponzorů Ekströma - Švéd o víkendu křídla málem dostal. Po jeho nedělním výkonu v několika posledních kolech může i dodavatel gum pro DTM, společnost Hankook tvrdit, že jejich měkčí gumy dostaly křídla. Během posledního kola, kdy safety-car zajel do boxů, totiž Mattias předjel Joeyho Handa, Adriena Tambaye i Marca Wittmanna a cílem tak projel jako čtvrtý. Vozy Audi tak obsadily první čtyři místa.

Byly klíčem k tomuto úspěchu pneumatiky? "Myslím, že ano, nakonec ostatní měli standardní gumy," říká Mattias Ekström pro motorsport-total.com. Jednalo se o jeho nejlepší kolo v kariéře? "Myslím, že co se předjetých aut týče, tak ano. Ale už jsem zajel i jiná cool poslední kola. Řekněme to takto: Bylo to jedno z těch nejlepších."

Ani v Holandsku však Mattias nechtěl mluvit o svých budoucích plánech. "Zbývá ještě jeden závodní víkend. Pak bude čas se pobavit o budoucnosti." Švéd v DTM doposud nevyzkoušel jinou značku, než Audi, o svých plánech ale mluvit nechce: "Měl jsem nějaké nápady, ale nemůžu říci, co se stane."
Vytisknout

Diskuze: Ekström: Jedno z nejlepších posledních kol

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Rockenfeller, Mike

Přehled všech mistrů historie DTM

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud