BMW pro sezonu 2014 nasadí novou M4

iM2, 20. srpna 2013, 08:52 Google+

BMW ozámilo, že v DTM v roce 2014 pojede se svým novým modelem, který nese označení M4. Nahradí tak končící M3, nějakou velkou změnu však nečekejme, M4 je přímým nástupcem aktuálního BMW M3 Coupé, jen se trochu jinak jmenuje.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Wittmann, Marco

Wittmann, Marco | foto: dtm.de - HOCH ZWEI / Juergen Tap

Sdílejte článek

Dřívě během tohoto roku bylo oznámeno, že BMW nahradí svůj model M3 modelem M4, bylo tak logické, že k podobnému kroku sáhne i oddělení motorsportu a nahradí aktuální M3 DTM novou M4 DTM, která bude veřejnosti představena v lednu 2014. Koncept silničního BMW M4 Coupé byl odhalen předevčírem v kalifornské Pebble Beach (více zde).

"Už se všichni opravdu těšíme na novou BMW M4 DTM. Koncept vypadá fantasticky, a stejně tak bude vypadat i naše auto pro DTM pro příští rok," řekl šéf BMW pro motorsport, Jens Marquardt. "M3 vyhrála titul v DTM hned při první příležitosti v roce 2012, takže s jejím nástupcem chceme samozřejmě na tento úspěch navazovat."
 

"Stále to ještě bude nějakou dobu trvat, než poprvé uvidíme naše nové auto pro DTM," zakončil Jens Marquardt.

Jen dodejme, že BMW od svého návratu do DTM v roce 2012 získalo zatím sedm vítězství a vloni se s Brunem Spenglerem radovali z jezdeckého titulu.
Vytisknout

Diskuze: BMW pro sezonu 2014 nasadí novou M4

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Tambay, Adrien

Audi obvinění BMW odmítá

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud