Spenglera bodová ztráta z míry nevyvádí

iM2, 8. srpna 2013, 22:51 Google+

Úřadující mistr DTM, Bruno Spengler, prohlásil, že jej nula z Ruska nijak nevyvádí z míry. Jen připomeňme, že Kanaďan musel ze závodu odstoupit, poté co kolidoval s Miguelem Molinou s Audi.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Spengler, Bruno

Spengler, Bruno | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Dvojice se dostala do kontaktu v zatáčce číslo 1 hned zkraje závodu. Na incident se pochopitelně vyrojila spousta názorů, někteří tvrdí, že Spengler Molinu zavřel a ten nemohl nehodě zabránit, podle dalších se měl Španěl ze souboje stáhnout, protože bylo jasné, že v zatáčce nebude dostatek místa.

Každopádně pro Molinu znamenal a kolize konec veškerých nadějí a svůj vůz RS5 DTM musel pro poškození v důsledku kolize odstavit, Spengler mohl s M3 DTM pokračovat, avšak i ho trápilo poškozené auto a dojel do cíle na 19 místě.

„Už ve druhém kole do mě Miguel Molina narazil a roztočil mě do hodin. Pochopitelně že jsem tím nebyl nadšený. Zničilo to moje auto a udělalo ho neřiditelným. Kvůli nehodě jsem na této trati nemohl jet tak, jak bych mohl,“ lituje šance šampion.


Spengler vidí vinu jasně na bedrech Moliny

Před startem závodu ztrácel Spengler na vedoucího Rockenfellera 2 body, po ruském víkendu je odstup už citelných 27 bodů, protože jezdec Audi dokonale využil zaváhání soupeře od BMW a zvítězil. Myslí si Kanaďan z francouzské části země, že může tento závod rozhodnout v boji o titul (do konce zbývají 4 závody: „Nemyslím si, ještě zbývá dost závodu a může se stát cokoliv.“

Třetí v šampionátu je Gary Paffett, ten ztrácí dalších 10 bodů na Spenglera.

Vytisknout

Diskuze: Spenglera bodová ztráta z míry nevyvádí

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Rockenfeller, Mike

Moskva: Audi má double, Rocky zvyšuje vedení

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud