Glock: Považuji se za nováčka, DTM je vrchol

iM2, 4. května 2013, 18:19 Google+

I přesto, že s motorsportem má už hodně zkušeností, je v DTM Timo Glock nováčkem a za toho se také považuje. Top výsledky bychom od jezdce týmu MTEK BMW čekat neměli.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Ve Formuli 1 odjel Timo Glock 91 závodů Grand Prix, v DTM však 0. Počínání Němce v DTM bude velmi zajímavé sledovat i z toho důvodu, že není typickým jezdcem F1, který do DTM přichází poté, co svoji kariéru ve formulích již ukončil. Glock ještě není za zenitem a má chuť něčeho dosáhnout a nejezdit pouze pro zábavu. Někteří experti, jmenujme například experta německé televize ARD a bývalého jezdce DTM Manuela Reutera, toto tvrzení také podporují.

31letý pilot před svým prvním závodem v DTM říká: "První závod v DTM před vyprodanými tribunami na Hockenheimringu bude určitě vrcholem mé kariéry. Pro mě začíná nová část mé kariéry. Pocit z auta se test od testu zlepšoval. Doufám, že tento trend bude pokračovat i na Hockenheimringu.

Je skvělé sedět v autě a přitom vědět, že je konkurenceschopné." Timo ví, že mu bude nějaký čas trvat, než si na vůz DTM plně zvykne: "Dva až tři závody budu určitě potřebovat, než si na auto zvyknu a vše pochopím. Když něco potřebuji, snažím se obrátit na Martina Tomczyka. Má 13 let zkušeností s DTM. Okamžitě mi dokáže říct, jak se auto bude chovat."


Timo bude usedat do M3 DTM v barvách Deutsche Post

Vytisknout

Diskuze: Glock: Považuji se za nováčka, DTM je vrchol

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Hankook dodavatelem pneumatik do roku 2016

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud