Podle spekulací Schumacher končí!

iM2, 15. března 2013, 22:36 Google+

Ralf Schumacher ukončil překvapivě svoji aktivní kariéru u Mercedesu v DTM - šanci místo něj dostává mladý a nadějný Pascal Wehrlein.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Schumacher, Ralf

Schumacher, Ralf | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Mercedes již sice svoji jezdeckou sestavu pro sezonu 2013 potvrdil, nicméně teď došlo k další změně! Podle informací německého "motorsport-magazinu", ke kterým se Mercedes zatím odmítl vyjádřit, ukončil Ralf Schumacher překvapivě svoji aktivní kariéru.

Důvody pro toto náhlé rozhodnutí německý server neodhalil, jisté je však jedno. Jeho místo by měl zaujmout mladý a nadějný Němec Pascal Wehrlein. Ten jezdil v sezoně 2012 společně například s Danielem Juncadellou v Euroserii F3. Zatímco Španěl byl mistrem, Pascal se díky druhému místu stal druhým nejlepším nováčkem sezony.


Ralf vloni na Hockenheimringu v C-Klasse DTM

Teď to vypadá, podle zatím nepotvrzených informací, že se stane kolegou Juncadelly u Mercedesu v DTM. Na novou sezonu se v Rakousku připravoval Wehrlein společně s bývalým trenérem Ralfa Schumachera, Danielem Dobringerem. Co bude dál se Schumacherem není zřejmé. Je možné, že 37letému pilotovi bude nabídnuta nějaká vedoucí pozice v programu Mercedesu v DTM.

Oficiální potvrzení této jezdecké výměny můžeme očekávat brzy.

Vytisknout

Diskuze: Podle spekulací Schumacher končí!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Green, Jamie

Green: Cílem musí být jedině titul

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud