Kalendář: Vypadla Valencie, přibyla Moskva

iM2, 22. listopadu 2012, 23:49 Google+

Představitelé DTM asi před měsícem zveřejnili kalendář pro sezonu 2013, ve kterém však ještě došlo k jisté úpravě. Hlavní změnou je, že sezona nebude končit až v říjnu ale už v září.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: dtm.de

Sdílejte článek

V původní verzi byl vyhrazen jeden termín pro závod, který měl být oznámen později (očekávalo se, že to bude Valencie). Tento závod byl nakonec z kalendáře vyřazen, a tak se DTM již nebude prezentovat ve Španělsku.

"Od začátku května do poloviny září uvidíme závody DTM téměř každý druhý víkend. Fanoušci se mohou těšit na motorsport na nějvyšší úrovni. V otázce mezinárodnosti šampionátu jsme učinili jistý pokrok, už se všichni moc těšíme na závod v Moskvě. Rusko je pro nás velmi perspektivní trh. Je to tak atraktivní trh, že jsme byli ochotni tomuto závodu obětovat i závod ve Španělsku. Rádi bychom ale poděkovali pořadatelům z Valencie za spolupráci z předešlých let," říká Hans Werner Aufrecht, předseda společnosti ITR, která drží práva na DTM.

Celkově nás tedy čeká 10 závodů. Sezona začíná a končí na Hockenheimringu. Jediným novým okruhem je Moskva, z kalendáře naopak vypadla zmiňovaná Valencie a také demo závod v Mnichově.

Kalendář DTM pro rok 2013:
05/05 Hockenheim
19/05 Brands Hatch Indy
02/06 Red Bull Ring
16/06 Lausitzring
07/07 Norisring
21/07 Zandvoort
04/08 Moscow
18/08 Nürburgring
01/09 Oschersleben
15/09 Hockenheim

Vytisknout

Diskuze: Kalendář: Vypadla Valencie, přibyla Moskva

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Automotodrom Brno nemá peníze na Grand Prix 2013?!

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud