Spenglerovi se nelíbí "neférová" penalizace

iM2, 13. října 2012, 20:43 Google+

Bruno Spengler zredukoval před finálovým závodem roku na německém Hockenheimu bodový náskok vedoucího Garyho Paffeta na pouhé tři body. Kanaďan byl ale po závodu ve Valencii znepokojený, protože dostal drive through za ulitý start. Podle něj to ale není fér.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Spengler, Bruno

Spengler, Bruno | foto: dtm.de

Sdílejte článek

"Penalizace byla absolutně neférová. V tu dobu jsem byl hodně naštvaný. Rychle jsem se ale začal znovu soustředit na závod, protože byl dlouhý," řekl Bruno Spengler. Pelizace ho srazila až na patnácté místo. Bruno se ale nevzdal a v do cíle dojel na slušném šestém místě.

"Po té penalizaci jsem si jednoduše myslel, že závod je pryč. Tým mě ale podporoval a během zastávek jsem se opravdu hodně posunul. Byl to jeden z klíčů k dobrému výsledku. Důležité bylo, že na poslední zastávku jsem zajel docela pozdě. Znamenalo to, že jsem měl dobré gumy až do konce závodu, a tak jsem později mohl útočit."

Jezdec BMW se také přiblížil aktuálně vedoucímu muži tabulky, Garymu Paffettovi, který ve Valencii nezískal ani bod. 21. října sezonu zakončí sezonu závod na Hockenheimu. "Být schopen bojovat o titul v mém prvním roce s BMW, to je fantastické," dodal Kanaďan.

Vytisknout

Diskuze: Spenglerovi se nelíbí "neférová" penalizace

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Logistika v DTM, závod, který není vidět

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud