Coulthard: Ta kvalifikace....

iM2, 13. září 2012, 16:53 Google+

David Coulthard si myslí, že okruh Oschersleben už dobře zná, což by mu mohlo pomoci ve zlepšení jeho hlavního problémů: kvalifikace.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Coulthard, David

Coulthard, David | foto: dtm.de

Sdílejte článek

David Coulthard získal za dobu své dlouhé kariéry spoustu dobrých vzpomínek na různé okruhy. Za dobu své zatimní "krátké" kariéry v DTM si oblíbil trať Oschersleben. Vloni zde závod dokončil na desátém místě, což byl tehdy jeho druhý nejlepší výsledek v DTM. "Na Oscherslebenu chci zkusit pořádně zabrat a svým fanouškům předvést dobrý výkon," říká Skot.

Trať u Magdeburgu má David v oblibě, a proto si věří: "Bude to můj třetí start na této trati s DTM. Mezitím jsem se zdejší trať dobře naučil a vím, co je zapotřebí, abyste zde získali dobrý výsledek. Potřebujete zde dobrou kvalifikaci, to je disciplína, ve které se potřebuji výrazně zlepšit."

"Pracovali jsme na tom společně s týmem již během předešlých závodů. Na Zandvoortu jsem se dokázal během prvního kola posunout o 9 míst vpřed na 13. pozici," říká 41letý pilot Mercedesu, který by rád obsadil slušnou pozici v souboji s časem.

Vytisknout

Diskuze: Coulthard: Ta kvalifikace....

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

BMW chce otestovat mladíky

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud