Spengler ještě o titulu mluvit nechce

iM2, 11. srpna 2011, 11:26 Google+

I přesto, že Bruno Spengler minulý týden na Nürburgringu navýšil svoje vedení v průběžném hodnocení, tak zatím o titulu mluvit nechce. Čtyři závody před koncem sezony má jezdec H.W.A. náskok na Martina Tomczyka 7 bodů.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Spengler, Bruno

Spengler, Bruno | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Jenže vloni měl Bruno náskok ještě větší, ale na titul nedosáhl. Celkově obsadil až třetí příčku za týmovými kolegy, Paulem di Restou a Garym Paffettem. "Necítím žádné rozdíly, na minulý rok nemyslím. Abych byl upřímný, tak si nepamatuji, jaká byla vloni bodová situace v této části sezony, jak jsem se cítil nebo jaký na mě byl tlak," říká Spengler.

"Pochopitelně, že cítím, že šance na vítězství tu je. Ale stále je před námi dlouhá cesta. 4 závody nabízejí ještě 40 bodů, což od nás vyžaduje tvrdou práci. Musím zůstat před každým závodem nohama na zemi a snažit se udělat maximum."

Kanaďan jezdil na Nürburgringu 40 kol za zadním křídlem vozu Audi A4 DTM Mike Rockenfellera. Druhé místo obsadil až díky chybě Němece v nájezdu do první zatáčky v předposledním kole: "Byl jsem překvapený. Rocky normálně chyby nedělá, takže jsem to nečekal. Nepotřeboval jsem moc času, abych si uvědomil, jak dobré to pro mě z hlediska šampionátu je."

"Myslím, že na Nürburgringu jsem měl dobrou rychlost na to, abych vyhrál. Kdyby se mi podařilo předjet MIka, tak bych byl Mattiasi o hodně blíž a možná bych mohl vyhrát. Je zde ale těžké předjíždět. Každopádně celkově je to dobrý výsledek," zakončil jezdec Mercedesu.

Vytisknout

Diskuze: Spengler ještě o titulu mluvit nechce

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Rok 2012: Zatím přihlášeno pouze 14 aut - anotační foto

Rok 2012: Zatím přihlášeno pouze 14 aut

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud