Spengler: Nefunkční rádio mě stálo vítězství

iM2, 2. června 2011, 11:20 Google+

Vypadalo to, že Bruno Spengler míří za dalším vítězství na Zandvoortu, jenže problémy s nefunkčním rádiem stály Kanaďana vítězství. Z něj se radoval poprvé ve své kariéře Mike Rockenfeller na konkurenční Audi.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Spengler, Bruno

Spengler, Bruno | foto: dtm.de

Sdílejte článek

"Během závodu jsme zaznamenali problém s rádiem na voze Bruna Spenglera. To způsobilo, že Bruno neslyšel povel týmu, aby zajel ke své první zastávce do boxů. Kdyby zastavil o kolo dřív, tak by si udržel vedení. Pochopitelně, mohli bychom jej ztratit ve druhých zastávkách, ale šance na vítězství by byla větší," řekl po závodu Norberg Haug, šéf Mercedesu pro motorsport.

Jen připomeňme, že Bruno startoval z pole position a v čele se udržel v průběhu prvního stintu. "Závod začal dobře, podařil se mi start a v prvním stintu jsem si udržoval dobrou rychlost. Mika jsem dokázal držet za svými zády, ale poté, když přišly na řadu první zastávky v boxech, tak jsme měli problém s rádiem. S týmem jsme řešili kdy zastavíme, Mike zajel k mechanikům dřív a to mě stálo vedení," popisuje Bruno.



Spengler ale musel i druhou příčku bránit, když se ke konci závodu nebezpečně přibližoval Martin Tomczyk. Jezdec Mercedesu ale dokázal zůstat před Němecem na Audi A4 DTM a získal 8 bodů. Na čele má náskok 8 bodů před Mikem Rockenfellerem a Martinem Tomczykem. "To jsou motoristické závody, 8 bodů je stále velmi dobrý výsledek," hodil problém s vysílačkou za hlavu Bruno.
Vytisknout

Diskuze: Spengler: Nefunkční rádio mě stálo vítězství

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Rockenfeller, Mike

Rockenfeller: Největší úspěch v kariéře

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud