Adria:Paffett ziskem pole živí šance na titul

iM2, 30. října 2010, 21:45 Google+

ADRIA - KVALIFIKACE; Britský jezdec ve službách továrního týmu Mercedesu, H.W.A., se zítra postaví na pole-position závodu v italské Adrii. Průběžně třetí muž celkového hodnocení vyhrál dnešní kvalifikaci s opravdu nicotným náskokem 0,01s na svého kolegu a zároveň soupeře v boji o titul Spenglera.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Paffett, Gary

Paffett, Gary | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Souboj mezi Spenglerem a Paffettem ve finálové časti kvalifikace, Q4, byl opravdu extrémně těsný. Ještě na konci druhého sektoru vedl Spengler o 0,016s, nakonec však prohrál souboj první místo na startu o 0,010s! Jakoby kvalifikace nebyla dostatečně zajímavá, tak se do souboje o nejlepší výchozí příčku do závodu v Itálii vložil i Mattias Ekström, který se svou A4 DTM zajel čas o 0,089s pomalejší, než Paffett.

Čtvrté místo obsadil po svělém výkonu s ročním C-Klasse AMG Jamie Green. Jeho ztráta byla ve finálové části kvalifikace 0,2s.

Už v první části kvalifikace se zrodilo asi největší překvapení, a to když z ní nepostoupil úřadující šampión DTM, Timo Scheider. Němec sice zajel kolo, které by mu na postup stačilo, ale komisaři rozhodli, že do něj najel přesně v dobu, kdy vypršel časový limit.
Vytisknout

Diskuze: Adria:Paffett ziskem pole živí šance na titul

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Haase/Kox

U Reiteru mají co slavit

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud