Scheider: Kandidátů na titul je hodně

iM2, 10. dubna 2010, 19:17 Google+

Mistr DTM z roku 2009, Timo Scheider, je přesvědčen, že i v roce 2010 svede Audi a Mercedes napínavou bitvu o titul.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Scheider, Timo

Scheider, Timo | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Už za pár dní končí zimní pauza a startuje nová sezona. Timo Scheider bude pochopitelně u toho. 31letý Němec vstupuje do nové sezony opět v roli obhájce titulu šampióna DTM, což znamená, že i letos bude vozit na svém voze startovní číslo 1.

„Vím moc dobře, jak je DTM vyrovnané. Zažil jsem hodně vrcholů ale i pádů. Člověk musí být opatrný. Mohu ale přiznat, že po zisku druhého titulu moje sebedůvěra opět trošku vzrostla. Když totiž dokážete titul obhájit, tak je to něco docela jiného, než když ho získáte poprvé,“ říká Timo.

K testům ve Valencii Scheider říká: „Pro nás to byly velmi důležité testy. Po delší době jsem si opět pořádně osahal vůz. Auto už docela dobře znám, protože jsem s ním jezdil už vloni. Vždy se ale dá zapracovat na nastavení stroje.“


První titul získal Scheider v roce 2008

„Jsem si jistý, že uvidíme ještě těsnější mistrovství. Bude to vyrovnanější proto, že vozy obou výrobců už jezdci dobře znají. Proto bude opět velmi důležité, získávat pravidelně co možná největší počet bodů. Letos je ještě víc kandidátů na titul. Jako dvojnásobný šampión DTM ani nemůžu mít jiné cíle, než se pokusit titul opět získat,“ odhaluje své plány Timo.
Vytisknout

Diskuze: Scheider: Kandidátů na titul je hodně

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Rossi je spokojený s formou týmu Yamaha

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud