Coulthard by se měl rozhodnout o víkendu

iM2, 26. března 2010, 11:49 Google+

David Coulthard si vzal čas na rozmyšlenou, zda-li v letošním roce nastoupí v Deutsche Tourenwagen Masters jako jezdec Mercedesu nebo ne. Rozhodnutí by měl učinit po víkendu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

David Coulthard se účastnil testů ve Valencii ve středu, když zajel velmi slušný čas, který mu stačil na druhé místo. "Nejlepší možností, jak učinit rozhodnutí, je, když máte dostatek informací. Tyto informace budu mít po skončení testů, které právě probíhají ve Španělsku," říká David.

"Na každém testu se naučím něco nového. Po mé středeční jízdě si musím rozmyslet, zda by bylo realistické, abych se stal letos jezdcem série DTM," připouští Skot. Coulthard nezávodí od roku 2008, kdy skončil v F1. Od té doby se stal expertem BBC na F1. Pokud by v DTM závodil, údajně by pokračoval i jako televizní komentátor.

"Než bych se rozhodl v DTM startovat, tak bych rád věděl, jestli se opravdu dokáži přizpůsobit tomuto vozu. Byl jsem zvyklý jezdit s monoposty a abych byl upřímný, tak DTM by byla opravdová výzva!" zakončil vítěz 13 Grand Prix.

Vytisknout

Diskuze: Coulthard by se měl rozhodnout o víkendu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Engel, Maro

Valencie: Dnes nejrychleji Engel, pak 3 Audi

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud