Podle Ekströma nás čeká vyrovnaná sezona

iM2, 25. března 2010, 12:40 Google+

Dvojnásobný šampión DTM, Mattias Ekström, předpokládá, že budou letošní souboje mezi jezdci ještě těsnější, než byly v loňském roce. Švéd si myslí, že vyrovnání startovního pole pomohou zmražená pravidla.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Ekström, Mattias

Ekström, Mattias | foto: dtm.de

Sdílejte článek

"Bude to velmi vyrovnané. Každý se pokusí z vozu vyždímat co nejvíc," říká Mattias. ITR, organizátor DTM, se rozhodlo zmrazit pravidla pro letošní sezonu, aby tak získalo více klidu na přípravu nových regulí platných od sezony 2011. "Čeká nás velmi zajímavá sezona. Rozdíly mezi vozy budou velmi malé," myslí si Ekström.

"Vyzvou bude, abychom z vozu dostali i tu poslední desetinku, která by mohla zůstat nevyužita. Jediným rozdílem ve srovnání s loňským roke budou pneumatiky," pokračuje jezdec Audi pro server touringcartimes.com.

Šampion z let 2005 a 2007 si myslí, že si to o vítězství v závodech rozdá až osm jezdců, jeho nevyjímaje: "Nebude to jednoduchý rok. Bude důležité, udržet se na předních příčkách po celou sezonu. Mezi Audi a Mercedesem to bude velmi těsné, mým cílem ale zůstává vítězství."

Vytisknout

Diskuze: Podle Ekströma nás čeká vyrovnaná sezona

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Fassler/Risatti

Zuber týmovým kolegou Hezemanse

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud