Schumacher asi zůstává v DTM, co Coulthard?

iM2, 6. března 2010, 22:47 Google+

Ralf Schumacher je již blízko podpisu smlouvy, která by mu zajišťovala místo v Mercedesu v DTM, tedy alespoň podle bosse Mercedesu, Norberta Hauga.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Schumacher, Ralf

Schumacher, Ralf | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Šestinásobný vítěz závodu F1 v německé sérii závodil v uplynulých dvou sezonách, když začal s rok starým vozem týmu Mücke Motorsport a pak se pro rok 2009 přesunul do týmu H.W.A.

Maximem Schumachera je páté místo z loňského Dijonu. Haug je tedy optimistou a doufá, že 34letý Němec pojede i třetí sezonu v DTM. „Ralf by rád pokračoval v závodění v DTM a my si také myslíme, že šance na naši další kooperaci vypadají nadějně. Myslím, že jsme blízko k nějaké dohodě. Bude to oznámeno ihned po uzavření smlouvy. Nicméně teď ještě nic podepsáno není,“ řekl Haug pro web DTM.

Haug také dodal, že by se mohlo najít místo pro Davida Coultharda, který DTM tuto zimu dvakrát testoval. „David odvedl dobrou práci a také se u toho pobavil. Takže probíráme různé možnosti a hledáme nějaké řešení. Možná, že se zrodí milé překvapení, ale v tuto chvíli nemohu učinit nějaký slib.“
Vytisknout

Diskuze: Schumacher asi zůstává v DTM, co Coulthard?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Duno, Milka

S Milkou Duno po celý rok

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud