Coulthard testoval C-Klasse DTM ve Španělsku

iM2, 14. února 2010, 19:22 Google+

Skot, David Coulthard, testoval ve čtvrtek a v pátek vůz Mercedes-Benz C-Klasse DTM na španělském okruhu Alcazaba circuit. Potvrdily se tak spekulace, podle kterých by mohl v příštím roce bývalý pilot F1 usednout do vozu DTM. Po tomto testu by se měl David rozhodnout.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Paffett, Gary

Paffett, Gary | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Coulthard má za sebou dlouholetou kariéru v F1. Za14 let odjel 247 závodů za stáje Williams, McLaren a Red Bull. Největších úspěchů dosáhl tento Skot ve stáji McLaren, kde se stal v roce 2001 vice-mistrem světa.

Pokud by se nakonec opravdu rozhodl v DTM startovat, přidal by se na seznam svých bývalých kolegů z F1. Konkrétně z F1 do DTM již přestoupili Jean Alesi, Mika Hakkinen, Heinz-Harald Frentzen a Ralf Schumacher.

Zatím však není jisté, zda se nejednalo pouze o test, ve kterém si Coulthard vůz DTM vyzkoušel, nebo šlo předsezónní test. Rozhodnutí by mělo padnout v blízké době. Protože se jednalo o privátní test, tak se na veřejnost nedostaly žádné zprávy ohledně časů, jakých David dosahoval. Coulthard testoval roční vůz, se kterým vloni startoval Mattias Lauda.
Vytisknout

Diskuze: Coulthard testoval C-Klasse DTM ve Španělsku

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Dumbreck, Peter

Dumbreck bude jezdit ve FIA GT1

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud