Scheider chce hattrick

iM2, 1. prosince 2009, 18:46 Google+

Timo Scheider se objevil jako host při Motorshow v Essenu. Promluvil také o tom, jaké to bylo si “zvyknout“ na druhý titul a o plánech na příští rok.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Scheider, Timo

Scheider, Timo | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Tovární jezdec Audi, Timo Scheider, sní v DTM o hattricku. „U Audi jsem spokojený. Cílem na příští rok musí být samozřejmě zisk dalšího titulu,“ říká Timo. V rámci zahájení Motorshow v Essenu přijel Timo do haly s úspěšným cestovním speciálem Audi R8 LMS.

Po několika učednických letech v DTM, které byly tvrdé, se Timo v roce 2008 oklepal, poprvé vyhrál závod i titul. Letos se stal prvním jezdcem od dob “Mistra DTM“, Bernda Schneidera, kterému se podařilo získat titul dvakrát po sobě. Schneiderovi se to povedlo v letech 2000 a 2001. Stal by se také prvním jezdcem Audi, který by dokázal získat hattrick.

Jeho zaměstnavatel, Audi, zažil díky úspěchu v roce 2007 (Mattias Ekström) titul už potřetí. Stalo se tak poprvé v historii DTM, že by jedna značka vyhrála titul třikrát po sobě. „Těším se na to,“ říká Timo o jeho možném třetím titulu. „Samozřejmě, že to neříkám nijak nahlas,“ uzavřel Němec.
Vytisknout

Diskuze: Scheider chce hattrick

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Schumacher, Ralf

Schumachera snad uvidíme i v příštím roce

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud