Scheider: Mám dostatečný náskok

iM2, 14. října 2009, 15:28 Google+

Náskok Tima Scheidera se před posledním závodem v Německu, na Hockenheimu, smrskl na sedm bodů. Němec ale zůstává klidný.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Scheider, Timo

Scheider, Timo | foto: dtm.de

Sdílejte článek

„Sedm bodů náskoku a o deset kilo lehčí vůz, to je dostatečně dobrý základ pro závod za dva týdny,“ prohlásil Scheider. V Dijonu zažil Timo těžký víkend, když startoval až ze šestnácté pozice, ale v závodu se mu podařilo dostat až na místo šesté.

„Po startu z tak špatné pozice je šesté místo skoro jako vítězství. Těžko bych to někomu před závodem uvěřil, kdyby mi tvrdil, že budu šestý,“
řekl Němec po závodu. Hodně jezdců potkal v tomto závodu defekt zadního kola, Scheidera nevyjímaje. Němec ale vyvázl docela dobře, když zajel hned do boxů.


Vloni slavil první titul mistra DTM, podaří se to Timovi i letos?

„Na trati jsem svedl několik krásných soubojů. Pochopitelně jsem měl velké štěstí, když mě defekt postihl těsně před nájezdem do boxů a já tak mohl ihned zajet na výměnu. To napomohlo tomu, že jsem neztratil tolik času,“ přiznává Timo.

Paffett slíbil divákům zajímavé finále, ve kterém se odehraje tvrdý souboj o titul. Scheider se přidává a slibuje napínavý závod: „Fanoušci na Hockenheimu se mohou těšit na opravdový vrchol letošní sezony!“
Vytisknout

Diskuze: Scheider: Mám dostatečný náskok

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Franchitti, Dario

Dario Franchitti v titul nedoufal

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud