Hledá Ralf Schumacher nové angažmá?

iM2, 1. října 2009, 15:30 Google+

Ralf Schumacher se rozhodl navštívit závod formule 1 v Japonsku. Na tom by nebylo nic až tak divného, jenže bývalý pilot F1 a nynější jezdec Mercedesu v DTM bude spolu komentovat pro stanici RTL vedle dalšího bývalého pilota F1, Nikiho Laudy. Hledá Schumacher pro příští rok místo?

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Schumacher, Ralf

Schumacher, Ralf | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Niki Lauda pracuje v současné době jako expert na formuli 1. Po jeho boku stane v Japonsku právě mladší Schumacher. Ralf zdejší trať dobře zná, mimo jiné z účinkování v japonské Formuli Nippon v roce 1996.

Ralfovi výsledky ovšem v letošní sezoně nejsou nikterak oslnivé, a to i přes to, že má k dispozici aktuální vůz. Právě jeho přestup z juniorky Mercedesu vyvol mezi moha experty rozporuplné reakce. Po odchodu Bernda Scheinera měl totiž Mercedes jednu sedačku volnou, tu zaslouženě přidělil Garymu Paffettovi, který už jeden titul získal a jak se letos dokazuje, je pořád extrémně rychlý.


Ralfovi stačily i mdlé výsledky z loňského roku na postup...

Schumacherovi tak musel uvolnit místo Brit Jamie Green, který byl vloni druhým nejlepší jezdcem Mercedesu... Letošní výsledky dokazují, i při vší úctě k tomuto Němci, že Ralf na DTM nemá, v průběžném hodnocení je 12., když jsou před ním i 4 vozy starší specifikace, mimo jiné obětní beránek Green.
Vytisknout

Diskuze: Hledá Ralf Schumacher nové angažmá?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Servia, Oriol

Rahal si cenní Servii a shazuje Doornbose

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud