Scheider: Je čas začít myslet na titul

iM2, 12. září 2009, 23:08 Google+

Úřadující šampión DTM, Timo Scheider, připustil, že zbývajícím třem závodům kalendáře bude věnovat speciální pozornost, protože se bude jednat o titul šampióna DTM.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Scheider, Timo

Scheider, Timo | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Jezdec Audi vede pořadí o pět bodů před týmovým kolegou Mattiasem Ekströmem, nejbližším pronásledovatelem s Mercedesem je Gary Paffett, který ztrácí po víkendu na Brands Hatch bodů devět.

„Když zbývají už jen tři závody, tak na titul musíte začít myslet. V průběžném pořadí máme mírný náskok. V následujících závodech musíme být chytří – to je jeden z klíčů úspěchu. Na Brands Hatch jsme byli chytří a zajížděli jsme skvělé časy,“ říká Timo.


Paffett to bude mít těžké, ale ne nereálné

Bývalý šampión Paffett připouští, že bude těžké dohonit Scheidera. Němec má totiž k ruce týmového kolegu Ekströma. „Potřebujeme Tima obrat o nějaké body. V současné chvíli je nejlepší z jezdeckého složení Audi. Mattias v současné době není tak rychlý jako Timo. Potřebovali bychom výsledek podobný tomu, kterého dosáhlo Audi na Brands Hatch. Lepší by bylo, kdyby jeden z jejich vozů – vyjímaje Scheiderova nebo Ekströmova – vyhrálo závod a letošní Audi tak dostali nějaký balast navíc,“ popisuje tíživou situaci Gary Paffett.
Vytisknout

Diskuze: Scheider: Je čas začít myslet na titul

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Maassen/Moreau

Alphand: Kolik smůly může člověk mít?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud