Prezentace: Divácký rekord + FOTO z testů

iM2, 22. dubna 2009, 14:20 Google+

Hvězdy DTM na živo, zvuk motorů a výborné počasí. Tak vypadala předsezónní show u ulicích Düsseldorfu. Již čtvrtou prezentaci konanou na Königsallee, která “praskala ve švech“, vidělo 210 000 lidí, což je nový divácký rekord.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: dtm.de

Sdílejte článek

„Pro nás je to stále lepší moment, když vidíme, jak moc je DTM oblíbené. Může se při něm bavit celá rodina, to je to, co dělá DTM ojedinělým,“ říká Hans Werner Aufrecht, předseda ITR.

Vedle autogramiády a několika interview mohli diváci také vidět ukázky zastávek v boxech a samozřejmě demonstrační jízdy jezdců Audi a Mercedesu, stejně tak jako jízdy závodníků z doprovodných sérií, kterými jsou Formule 3 Euro Serie, Porsche Carrera Cup Deutschland, ADAC Volkswagen Polo Cup a SEAT Leon Supercopa.

„Jako aktuální šampión si prezentaci užíváte ještě trošku více. Nával fanoušků byl impozantní,“ říká jezdec Audi Timo Scheider. Také Ralf Schumacher byl nadšený: „Lidé byli nadšení. Zase nový divácký rekord – super. Cítil jsem se výborně.“

Pro diváky byl samozřejmě, jako vždy, připraven výborný doprovodný program. Sezona začíná 15. května na Hockenheimringu, který leží v Badensku –Württembergsku.
Vytisknout

Diskuze: Prezentace: Divácký rekord + FOTO z testů

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Haug, Norbert

Haug: Senna chtěl jistotu F1

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud