Tom Kristensen získal první letošní úspěch

iM2, 24. března 2009, 16:05 Google+

Tom Kristensesen si o plynulém víkendu dojel pro první letošní úspěch. Spolu s Dindem Capellem a Allanem McNishem si pilot zajistil vítězství na 12 hodinovce na Sebringu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kristensen, Tom

Kristensen, Tom | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Za tímto triem na voze Audi A15 TDI se umístila posádka Peugeotu, když zaostala jen o 22,279s. Podium zkompletovala další posádka Audi, ani v ní nechyběl jezdec z DTM, byl jím Mike Rockenfeller, dále byli jeho parťáky Lucas Luhr a Marco Werner.

„Je to absolutně fantastický pocit. Wow, to byl nejrychlejší závod, jaký jsem na Sebringu kdy jel. Vyhrát s novým autem, které bylo dříve jen testováno na prázdné trati, to je grandiózní,“ říká Tom.

Plný radosti byl také Mike “Rocky“ Rockenfeller: „S vozem jsem jel během závodu třikrát a vždy jel velmi dobře. Mohli jsme zajíždět přibližně stejné časy jako naši týmový kolegové. Bohužel z toho bylo na konci jen třetí místo. Se svým výkonem jsem spokojený.“

Od 14. do 16. dubna se Kristensen i Rockenfeller zúčastní testů s jejich Audi A4 DTM. Ve francouzském Dijonu je naplánovaný oficiální test DTM, na kterém poprvé poměří síly Audi s Mercedesem. Další test je naplánován na 27. až 30. dubna na Hockenheimringu.
Vytisknout

Diskuze: Tom Kristensen získal první letošní úspěch

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Capirossi nevylučuje tohtoročné víťazstvo

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud