Haug: Ať ukáže, co umí

iM2, 11. února 2009, 15:45 Google+

Šéf Mercedesu Norbert Haug neočekává od Ralfa v novém voze žádné zázraky. Chce po něm pravidelné dojíždění do cíle a sbírání bodů.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Schumacher, Ralf

Schumacher, Ralf | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Oznámení o přestupu Ralfa z juniorky Mercedesu do továrního týmů není pro zasvěcené žádným velkým překvapením. Však to také tak původně bylo zamýšleno, že po prvním učednickém roce postoupí do aktuálního vozu. To, že by se měl ucházet o titul nebo o vítězství ovšem nikdo nezmiňuje.

Šéf Mercedesu Norbert Haug dnes v rozhovoru rezolutně odmítl, že by prodloužením smlouvy s mladším Schumacherem šlo pouze o PR tah. Prohlásil, že od Schumachera očekává pravidelné sbírání bodů a dokončování závodů. „Během své první sezony dokázal, že do závodů pořád dává srdce. To ovšem nebylo moc vidět, protože jel s rok starým strojem,“ říká Haug.

„Během prvního roku odvedl dobrou práci. Série prokázala svoji vysokou kvalitu, když ani bývalý vítěz závodů F1 nedokázal hned od začátku bojovat o mety nejvyšší. Přesto si Ralf získal oblíbenost u publika. Naše poslední testy v Mugellu ukázaly, že právě Ralf může být pro nás skvělým přínosem. Po učednickém roce by měl dostat šanci v továrním stroji. Teď už je to na něm, musí ukázat, co umí,“ zakončil Haug.
Vytisknout

Diskuze: Haug: Ať ukáže, co umí

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Schumacher, Ralf

Schumacher s novým autem!

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud