Schumacher s novým autem!

iM2, 11. února 2009, 15:26 Google+

Po ročním učení se v týmu Petera Mückeho dostane Ralf Schumacher pro nadcházející sezonu novou specifikaci Mercedesu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Schumacher, Ralf

Schumacher, Ralf | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Mercedes se rozhodl, že dodrží svůj původní plán, po učednickém roce v DTM s rok starým vozem týmu Mücke dostane Ralf nejnovější specifikaci AMG-Mercedesu C-Klasse. Posouvá se tak mezi elitní jezdce DTM. Dnes to bylo oficiálně oznámeno.

Ralf ovšem v žádném případě nepatřil mezi hlavní čekatele na nový vůz. Mercedes však řekl, že kvůli jeho silným výsledkům v testech byl  nakonec vybrán on. Je ale jasné, že tři body, které získal v minulé sezoně je dost málo. Šestinásobný vítěz závodu F1 k tomu řekl: „Tlak, který na mě bude vytvářen, když pojedu v novém autě, bude samozřejmě větší. Ale pokud se na to necítíte, nemáte v DTM co dělat.

Mimo Ralfa však nebyl oznámen nikdo jiný, kdo by se měl v následující sezoně posadit do aktuální verze Mercedesu. Smlouvu mají zatím jen Bruno Spengler a Jamie Green. To znamená, že je ještě minimálně jedna sedačka aktuálního auta volná. Mezi hlavní kandidáty na toto místo patří Gary Paffett. Je zde ale samozřejmě Paul di Resta, který se ještě nerozhodl, zda-li zůstane ještě jeden rok v DTM nebo půjde závodit do GP2.
Vytisknout

Diskuze: Schumacher s novým autem!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Nejlevněji na GP České republiky jen do února

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud