Scheider jako z jiného světa

iM2, 19. září 2008, 15:13 Google+

BARCELONA - TEST 1; Při prvním testu na Circuit de Catalunya byl dlouho vedoucí jezdec tabulky DTM Timo Scheider jako v jiném světě. Jeho čas byl natolik dominantní, že nejbližší pronásledovatelé ztráceli 0,5s a více.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Scheider, Timo

Scheider, Timo | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Scheider zajel čas 1:07.935s hned z kraje tréninku a všichni se na něho dívali z velké dálky. Teprve až v posledních minutách prvního devadesátiminutového tréninku se Scheiderovi přiblížil jeho týmový kolega Tom Kristensen, který snížil ztrátu na prvního na 2 desetiny. Přesný odstup Dána na kolegu Scheidera činil 0,226s. Mattias Ekström zkompletoval s časem 1:08.354s trojici jezdců Audi na čele.

Paul di Resta, jenž má společně s týmovým kolegou Greenem ztrátu na celkové vedení devět bodů, zajel čtvrtý čas. Na nejrychlejší kolo ztratil 0,559s a byl tak za teploty těsně pod 30 stupni nejrychlejším jezdcem Mercedesu. Další uchazeč o titul, Jamie Green, obsadil sedmou pozici hned za dvěma jezdci Audi s rok starými vozy (Mikem Rockenfellerem a Markusem Winkelhockem).

V prvním tréninku se nedařilo jezdcům Mercedesu s rok starými vozy, když Gary Paffett, Maro Engel, Ralf Schumacher, Mathias Lauda a Susie Stoddart okupovali po skončení časového limitu poslední pozice. Naopak skvělý čas zaznamenala Katherine Legge, která s dva roky starou Audi porazila dokonce i svého týmového kolegu s rok starým vozem Alexandra Prémata.
Vytisknout

Diskuze: Scheider jako z jiného světa

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Japonec Akiyoshi si zajazdí v Motegi

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud