Kristensen: V DTM je všechno možné

iM2, 15. září 2008, 19:10 Google+

VYJÁDŘENÍ JEZDCŮ AUDI; V Barceloně to bude podle všeho tuhý boj mezi jezdci bojujícími o titul. Co na to říkají jezdci Audi? Čtěte zde.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kristensen, Tom

Kristensen, Tom | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Mattias Ekström (Red Bull Audi A4 DTM #1):
V předchozích dvou letech jsme byli vždy v Barceloně velmi silní. Problém byl, že jsem vždy měl nějaký problém s jezdcem Mercedesu a na pódium jsem se tedy ještě na této trati nedostal. Snad se mi to podaří v třetím roce závodů DTM ve Španělsku. Nejraději bych posílil moje šance na titul vítězstvím. Budu se soustředit na kvalifikaci, jejíž dobrý výsledek by nám mohl zajistit boj o nejlepší příčky už od začátku.

Martin Tomczyk (Red Bull Audi A4 DTM #2):
V Barceloně jsem zatím jel dvakrát a v obou případech se mi podařilo získat pole – position. Vlastně, když nepočítám loňský závod, tak mám na tuto trať jen dobré vzpomínky. Myslím, že trať sedí jak Audi tak Mercedesu stejně. Můžeme tedy očekávat napínavý závod.

Tom Kristensen (Audi A4 DTM #9):

Miluji trať Circuit de Catalunya, město Barcelona a zdejší lidi. Proto se na tamější závod velice těším. Závody na této trati byly až doposud velice zajímavé. Šampionát v letoším roce je neuvěřitelně vyrovnaný. V Barceloně je možné všechno.

Timo Scheider (GW:plus/Top Service Audi A4 DTM #10):
Do Barcelony se už moc těším. Po vítězství na Brands Hatch přijíždíme do Španělska velice motivováni. S devítibodovým náskokem si můžeme dovolit trošku volnější víkend. Odpočívat ale rozhodně nemůžeme, protože v DTM je pořád všechno možné. Ještě je možnost získat 30 bodů a my uděláme vše pro to, abychom i v Barceloně dojeli na předních příčkách.
Vytisknout

Diskuze: Kristensen: V DTM je všechno možné

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Giebler, Phil

IndyCar volí TOP momety roka

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud